HAMILTON termékek

Microlab-600
Az amerikai-svájci székhelyű Hamilton cég nagy pontosságú térfogatmérő-és adagoló rendszerek fejlesztésével és gyártásával foglalkozik. Szinte nincs olyan labor, ahol ne találnánk egy Hamilton fecskendőt a fiókban vagy használatban. A márkanév mára már a precizitás és megbízhatóság szinonimája lett.
Fecskendők után a másik elismert terméke a Microlab 600 félautomata higító/adagoló, de gyártanak még fecskendő pumpákat, HPLC-oszlopokat, elektródákat is.

HAMILTON automata folyadékadagolók

HAMILTON egyéb termékek

MICROLAB 600

A Microlab 600 egy rendkívül precíz fecskendős szivattyú rendszeren alapuló hígító/adagoló azaz dilútor diszpenzer, amelynek programozása egy grafikus felhasználói felületen történik. Ennek következtében gyorsan és egyszerűen hígítja és adagolja a folyadékokat. Minden laboratóriumnak van olyan kis mintaszámú feladata amikor még nem érdemes automatizálni, de túl sok a minta ahhoz, hogy kézzel oldjuk meg. A Microlab 600 egy félig automatizált folyadékkezelő, amelyet kifejezetten ezekhez az alkalmazásokhoz terveztek. A Microlab 600 növeli a teljesítményt miközben csökkenti a költségeket és a felesleges puffert.

Hamilton Logo