PIPETMAX

A PIPETMAX® egy automatizált pipettázási megoldás a nagy áteresztőképességű biológiai vizsgálatok hatékony feldolgozásához. Segítségével javíthatja a pontosságot, a reprodukálhatóságot és a konzisztenciát az összes feldolgozott minta között. A hagyományos automatizálási platformoktól eltérően a PIPETMAX olyan asztali méretben készül, amely könnyen elfér bármely laboratóriumban.

Következetesség, pontosság, reprodukálhatóság
A PIPETMAN® technológiára épülő PIPETMAX segít csökkenteni a költséges technikai ismétléseket, és a gyakori pipettázási hibákból eredő következetlenségek kiküszöbölésével maximalizálja a reprodukálhatóságot. Az automatizált rendszer felszabadítja az unalmas pipettázási feladatokra fordított időt, ami javítja a laboratóriumi termelékenységet, és gyorsabban juthat el az eredményekhez.

Sokoldalú nyitott rendszer
A PIPETMAX hardvere és szoftvere testre szabható, hogy megfeleljen a vizsgálat speciális igényeinek, lehetővé téve a futtatások konfigurálását és testre szabását bármilyen reagenshez, kithez vagy protokollhoz. Az intelligens hegykezeléssel pipettafejeink akár 8 hegy egyidejű használatát is lehetővé teszik.

Az 1 µl és 1200 µl közötti térfogattartománynak köszönhetően a PIPETMAX ideális megoldás a következőkhöz:

qPCR

NGS-reakciók

sejtalapú próbák

Számos előre kidolgozott, validált protokoll letölthető, míg egyedi protokollok bármilyen munkafolyamathoz írhatók.

Helytakarékos
A kis helyigénynek köszönhetően könnyen elfér a laborpadon vagy a szagelszívó alatt. A mindössze 40 font alatti súlyával könnyen mozgatható a vizsgálatokhoz legmegfelelőbb helyre.

PIPETMAX technikai specifikáció

PIPETMAX használati útmutató

TRILUTION micro Szoftver áttekintés