GILSON pipetták

A Gilson cég több, mint 40 évvel ezelőtt mutatta be első pipetta sorozatát, a Pipetman-t. Ez volt az első állítható térfogatú dugattyús pipetta, melyet azóta több generáció követett. A Pipetman Classic pipetták robosztusságukról és pontosságukról váltak ismertté, melyek némi karbantartásért cserében akár két évtizedig szolgálják a tulajdonosukat. A közelmúlt fejlesztéseiből jött létre a könnyű és páratlanul kis rugóerővel dolgozó Pipetman G, és a rendkívül ergonomikus és térfogatrögzítős, autoklávozható Pipetman L. Ha a pontosság és precizitás terén nem akarunk semmi kompromisszumot kötni, a legjobb választás az elektronikus Pipetman M. Problémás viszkozitású és keresztszennyeződés okozására hajlamos minták esetében pedig a Microman E lesz a megfelelő döntés.

PIPETMAN M connected

PIPETMAN M

MyPIPETMAN select

PIPETMAN L

Az ergonomikus kialakítású MICROMAN® E pozitív helyettesítéses pipetták, valamint az eldobható kapilláris (CP) hegyek a legnagyobb pontosságot biztosítják a viszkózus, nem vizes folyadékok, például olajok, vér, glicerin stb. pipettázásakor, miközben védik a pipettát a szennyeződéstől. A MICROMAN E hat modellben kapható, amelyek 1 és 1000 µl közötti térfogattartományt fednek le:

MICROMAN E

A MACROMAN® egy megbízható pipettavezérlő 1-100 ml-es üveg és műanyag szerológiai pipettákhoz.

MACROMAN

A DISTRIMAN® egy pozitív kiszorítású, fokozatmentesen állítható, ismétlődő pipetta közvetlen leolvasással, amelyet a DISTRITIPS® fecskendőkkel együtt használva a többszörös adagolás egyszerűsítésére terveztek. A DISTRIMAN segítségével bármilyen protokollhoz pontosan adagolhatja a szükséges mennyiséget, akár töredékmennyiségeket is. Ideális ismétlődő adagolásra klinikai, kórházi, biológiai, kémiai, élelmiszer- és italipari, gyógyszeripari, kozmetikai és törvényszéki laboratóriumokban.

DISTRIMAN

Gilson 2024 katalógus letöltés

www.gilson.com