Dionex – Aquion IC

Dionex IC Aquion

AQUION ionkromatográf

Tökéletes választás a rutin vízanalitikai feladatokhoz

Az Aquion ionkromatográf robosztus, kompakt készülék. A Dionex ionkromatográfiás műszercsalád belépő szintű tagja, ám a rutin vízanalitikai feladatokhoz, a vízminőséget jellemző kationok vagy anionok meghatározásához minden igényt kielégítő megoldást nyújt.
Egyaránt alkalmas anionok vagy kationok mennyiségi analízisére, izokratikus módszerek szerint. Elektrolitikus szupresszora biztosítja a kiváló ionelnyomást és ezáltal a nagy érzékenységet a teljes mérés során. Az oszlop szupresszoros megoldásokkal szemben az elektrolitikus szupresszor kapacitása nem meríthető ki, bármilyen is az eluens koncentrációja.
Kettős dugattyús pumpája egyenletes, pulzálás mentes eluensáramlást biztosít 3000 psi nyomástartományig, és az áramlási sebesség pontossága és precizitása kimagasló.
A beépített vezetőképességi detektor digitális kimenetről kommunikál a Chromeleon szoftverrel, de az analóg kimenet is része a standard konfigurációnak. 15000 uS tartományig képes a jelfeldolgozásra.
Opcionális tartozékként választható hozzá vákuum-degasser és kolonna termosztáló egység.
Használhatunk hozzá 2, 3, 4 vagy 5 mm-es átmérőjű analitikai kolonnákat. Beépített szelep segítségével változatos automatikus mintaelőkészítési feladatokra képes, úgymint on-line szűrés, minta koncentrálás, vagy mátrix elimináció.
USB-kábellel kapcsolódik a vezérlő számítógéphez, mely „plug-n-play” módon felismeri az
ionkromatográfot. Az optikai szivárgás-érzékelő jelzése alapján automatikus reakciót
programozhatunk be szivárgás esetére.
A cserélhető kromatográfiás eszközök kényelmesen hozzáférhetőek.
 

  • Dionex Aquion ionkromatográf brosúra